Camerabewaking: zien wat er gebeurt of gebeurd is

Een bewakingscamera legt beelden vast waarmee u van afstand kunt bekijken wat er gebeurt. Live of als er een SD-kaart beschikbaar is ook achteraf. De IP-camera waakt over personen of de omgeving, buiten of binnen uw woning. Overdag en ’s nachts. Hieronder een aantal voorbeelden van camerabewaking die wij u kunnen leveren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

IP-camera voor gebruik binnenshuis – draadloos via tablet of smartphone

Een IP camera voor gebruik binnenshuis.  Met deze vorm van draadloze camerabewaking kunt u live – via uw smartphone of tablet – beelden bekijken in woonkamer, kinderkamer of gang. Ook ’s nachts beeld tot 8 meter en met ingebouwde luidspreker en/of  microfoon.

Vanaf 65 Euro

Complete IP camera voor gebruik binnenshuis – HD kwaliteit met opname mogelijkheid

Een complete draadloze binnencamera met opname mogelijkheid en beelden met hoge resolutie (HD-kwaliteit). Daarnaast heeft deze camera een zoomfunctie en kan de camerabewaking van afstand bediend worden. De beelden worden opgenomen op een SD-kaart waarmee u de beelden later ook op een computer kunt bekijken.

Vanaf 85 Euro

IP camera voor gebruik buitenshuis met mogelijkheid voor draadloze WIFI verbinding

Een robuste IP camera voor gebruik buitenshuis. De camera heeft nachtzicht en neemt dus ook ’s nachts beelden op (tot 20 meter). Beelden kunnen via een APP op de smartphone worden gevolgd. Let op: camera kan niet bewegen en geeft zodoende statisch beeld.

Vanaf 79 Euro

IP camera voor gebruik buitenshuis – beelden met HD kwaliteit

IP camera voor gebruik buitenshuis. De camera neemt ook ’s nachts beelden op (tot 20 à 30 meter) en heeft tevens een bewegingsensor (alarm via e-mail). Beelden zijn via APP op smartphone te volgen. Let op: verbinding via WIFI niet mogelijk.

Vanaf 99 Euro

Vaste IP camera voor buiten met opslag capaciteit – te koppelen aan centrale uit veiligheidspakket

Deze robuste camera is geschikt om buitenshuis te gebruiken. De buitencamera is eenvoudig te koppelen aan de door ons geboden centrale uit het beveiligings- of comfortpakket. Beelden zijn zichtbaar binnen de APP, kunnen op vaste momenten van de dag worden opgenomen  en worden gelijktijdig opgeslagen. Ook kunnen ’s nachts beelden worden gemaakt (tot 10 meter).

Vanaf 129 Euro

Beweegbare IP camera (dome-model) voor buiten met beelden van HD kwaliteit

Een fraai vormgegeven robuuste buitencamera met de mogelijkheid om de camera 360 graden te laten draaien. De camera beschikt over nachtzicht, zoomfunctie en de beelden zijn met een maximale resolutie van 1280 x 720 van extra hoge kwaliteit (HD).

Vanaf 229 Euro