Deurspion, deurcamera of video intercom systeem

Een deurspion, een deurcamera of een video intercom systeem voorkomt dat u thuis verrast wordt. Wij bieden u altijd een passende oplossing aan. Selecteer hieronder of u op zoek bent naar een deurspion of video intercom systeem.

Een digitale deurspion of deurcamera wordt op de deur geplaatst met het beeldscherm daar gelijk achter. Het goedkoopste model biedt u alleen beeld. De meest complete modellen versturen de beelden van uw bezoek naar uw smartphone.

Overzicht deurcamera’s

Een video intercom systeem bestaat uit een deurstation (‘intercom’) en een ontvanger (‘monitor’). Het deurstation wordt veelal geplaatst op de muur of de deurpost. De ontvanger wordt geplaatst in de woonkamer, de hal of de keuken.

Overzicht video intercom

Selectie van digitale deurspionnen en (draadloze) video intercom systemen

Verder belangrijk….

Bij de aankoop van een digitale deurspion of video intercom systeem investeert u al gauw een bedrag van 50 tot 300 Euro. Het bedrag dat u investeert is mede afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Om te komen tot een passende oplossing zult u een aantal keuzes moeten maken. Zo zult u moeten bepalen op welke plaats het product het beste tot haar recht komt en welke kijkhoek daarbij hoort (50 tot 160 graden). U zult moeten bepalen wanneer u het product wilt gebruiken (met of zonder nachtzicht) en wat voor kwaliteit u verwacht van de camera (240 of 420 TV-lijnen). Ook zult u moeten nadenken over functionaliteiten als de fotofunctie en videofunctie.

Naast de keuze voor het product zult u ook moeten kiezen voor de wijze van installatie (draadloos of bedraad). De ervaring leert dat er inmiddels veel goede draadloze systemen zijn. Een dergelijke systeem valt daarmee te overwegen.

Omdat er nogal wat keuze is en er een groot kwaliteitsverschil bestaat is dekeuze veelal niet zo eenvoudig. Wij helpen u daar graag bij.