Draadloze deursensor

Een draadloze deursensor detecteert beweging. De deursensor maakt veelal onderdeel uit van een alarmsysteem. Binnen het draadloze alarmsysteem zorgt de deursensor voor het signaleren van het open en dicht gaan van de deur waarna een alarm wordt gegeven en de sirene in werking wordt gesteld.

Ook kan een deursensor onderdeel uitmaken van een domotica systeem. Daarbij wordt diezelfde draadloze deursensor gebruikt om de verlichting automatisch aan (of uit) te doen bij binnenkomst of vertrek.

Wij leveren meerdere draadloze deursensoren. Hieronder treft u een van onze sensoren aan. Wij adviseren u ook graag over onze draadloze alarmsystemen (meer alarmsysteem). Ook helpen wij u graag als u informatie wenst over onze draadloze verlichting-systemen (meer verlichting).

Draadloze deursensor

  • wordt op de deur en deurpost gemonteerd
  • detecteert beweging van en temperatuur bij de deur
  • kan ook gebruikt worden als raamsensor
  • koppelt status van de deur (open/dicht) terug
  • werkt op batterijen (levensduur: 3 jaar)
  • te koppelen met Trizet centrale en smartphone
  • max. afstand tussen centrale en sensor: 30 meter
  • technologie: Z-Wave (868 Mhz)
  • compatibel met de centrales van Fibaro, Zipato & Vera

Prijs draadloze deursensor: € 54,95* 
*Exclusief verzendkosten (€ 5,95))

Draadloos alarmsysteem
Draadloze verlichting

Andere onderdelen van het alarm of domotica systeem

Trizet centrale, Trizet gateway of Trizet controller
Draadloze sirene voor draadloos alarmsysteem
Draadloze schakelaar voor draadloze verlichting

En verder…

Draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem bestaat veelal uit diverse componenten. Naast de centrale kunnen dat één of meerdere raam en/of deursensoren zijn, draadloze bewegingsmelders, een sirene en mogelijk een draadloze IP-camera. Het centrale hart van het systeem is een centrale ook wel gateway of controller genoemd. Deze centrale wordt gekoppeld aan de router waardoor het mogelijk is om uw smartphone via de router te koppelen met uw alarmsysteem. Detecteert een draadloze deursensor, raamsensor of bewegingsmelder beweging dan wordt via de centrale de sirene in werking gezet. Gelijktijdig ontvangt u op uw smartphone een melding dat uw alarm in werking is gesteld. U kunt dan actie ondernemen richting buren, familie of politie.

Draadloos verlichting schakelen
Een andere toepassing kan zijn dat de draadloze deursensor wordt toegepast om verlichting automatisch te schakelen zodra de woning wordt betreden of verlaten.