Overige beveiligingsproducten

In aanvulling op de andere producten treft u hieronder een selectie van beveiligingsproducten aan waarvan wij vinden dat deze een bijdrage kunnen leveren aan de beveiliging in en om het huis. Een aantal producten zijn ook uitstekend te gebruiken in combinatie met het veiligheidspakket of comfortpakket. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bouwlamp met bewegingsensor en camera en opslagfunctie

Een bouwlamp (500 Watt halogeen) die niet alleen reageert op beweging maar gelijktijdig ook beelden maakt van dat wat de beweging veroorzaakt. De lamp past goed in de beveiliging van uw woning en woonomgeving. De camera heeft nachtzicht en neemt (duidelijk) beelden op tot circa 20 à 30 meter. Omdat de camera verborgen zit in de bouwlamp ziet niemand dat zij gefilmd worden. Opslag van beelden vindt plaats op een SD kaart (16 GB).

Vanaf 179 Euro

Alarm of sirence met paniekbutton – draadloos te koppelen met veiligheidspakket

Met deze sirene kunt u het basis beveiligingspakket simpel uitbreiden. Het alarm kunt u in ieder stopcontact steken zodat u zelf eenvoudig bepaalt waar u een alarmsignaal wil horen. Extra voordeel van het product is dat er ook een knop op zit waarmee u zelf het alarm aan kunt zetten (‘noodknop functie’). In combinatie met het comfortpakket kunt u het systeem ook zo in stellen dat bij het afgaan van het alarm de lichten automatisch aan en gordijnen automatisch open gaan.

Vanaf 60 Euro

Tagreader & tag – goed te combineren met de producten uit het beveiligingspakket

Een passende uitbreiding op uw beveilingspakket om nog sneller en gemakkelijker de beveiliging van uw woning in te stellen. Als aanvulling op de bediening met de smartphone kunt u met de tag en tagreader ook andere mensen toegang geven tot uw woning. Ook kunt u de tag aan uw sleutelbos hangen.

Vanaf 80 Euro