Rookmelders en CO-melders: tijdig gealarmeerd

Tijdig gealarmeerd als er brand of rook in uw woning aanwezig is. Een rookmelder of hitte melder is tegenwoordig ondenkbaar in de woning. Ook als er kans is op koolmonoxide vergiftiging wilt u dat tijdig weten. Hieronder een selectie van rookmelders en CO-melders die wij kunnen leveren. Wij adviseren u hier graag over.

Standaard rookmelder

Een simpele (optische) rookmelder (85 decibel) die doet wat een rookmelder moet doen. Leent zich uitstekend voor algemeen gebruik in slaapkamer, hallen en andere leefruimtes. De melder beschikt over een pauze en testknop en een LED-lamp voor stroom- en alarm indicatie.

€ 17,95 (excl. € 6,95 verzendkosten)

Koolmonoxide melder

De CO of koolmonoxide melder beschermt u en uw huisgenoten tegen het risico van koolmonoxidevergiftiging. Een levensbedreigend risico wat vaak niet wordt opgemerkt omdat koolmonoxide reukloos en onzichtbaar is. Zeker in huizen met gaskachels is een dergelijke melder een must.

€ 29,95 (excl. € 6,95 verzendkosten)

Rookmelder gekoppeld aan smartphone en beveiligingscentrale

Deze (optische) rookmelder (> 100 dB) geeft alarm als er rook wordt geconstateerd. Bijzonder aan deze rookmelder is dat deze rookmelder te koppelen is (via de centrale unit die ook gebruikt worden in het beveiligingspakket) aan uw smartphone. Ook als u van huis bent krijgt u dan een melding als er rook is. Als u de melder koopt in combinatie met het Veilig Basis pakket is de alarmfunctie van de melder ook te gebruiken als sirene voor het veiligheidspakket. Meer informatie

€ 59,95 (excl. € 6,95  verzendkosten)