Sloten & toegangbeveiliging: maak het indringers zo moeilijk mogelijk.

Er zijn vele oplossingen om sloten, deuren en ramen te verstevigen zodat indringers moeilijker uw woning binnenkomen. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden weer van beveiligingsproducten die niet in uw woning mogen ontbreken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Brievenbus beveiliging

Deze beveiligingsoplossing voorkomt dat uw deur via de brievenbus geopend kan worden. Het product is simpel uit te breiden met een opvangzak. De beveiliging voldoet aan het SKG keurmerk en Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Vanaf 25 Euro

Kierstandhouder

Met deze SKG KE 573 goedkeurde kierstandhouder kunt u uw deur op een kier zetten alvorens u mensen binnen laat. Zo voorkomt u dat bezoekers direct binnen kunnen lopen. De houder is vervaardigd in massief Roest Vrij Staal (RVS). De kierstandhouder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het product is zowel toepasbaar voor links- als rechtsdraaiende deuren als ook voor een smal deurkozijn.

Vanaf 50 Euro

Schuifpui beveiliging

Een handig en praktische beveiliging tegen indringers die via de schuifpui willen binnenkomen. Op maat te stellen en met afsluitbare ventilatiestand. De beveiliging is SKG goedgekeurd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Vanaf 55 Euro

Deur veiligheidsstrippen

Deze veiligheidsstrippen zijn simpel te monteren op deur of kozijen en voorkomen dat inbrekers de deur met een koevoet of schroevendraaier kunnen forceren. De strips zijn SKG gekeurd en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De producten kunnen worden geleverd in (gegalvaniseerd) staal of blank aluminium.

Vanaf 50 Euro