Draadloze thermostaat: slimmer en goedkoper met energie omgaan

Geen koud huis meer als u thuis komt en iedere ruimte afzonderlijk (draadloos) verwarmd. Geen nutteloze verspilling van energie omdat ruimten waar u niet of minder vaak komt toch verwarmd worden. Een passende draadloze thermostaat is een flinke stap vooruit. Hieronder een selectie van producten die u kunnen helpen bij het energiebeheer in uw woning. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Draadloze thermostaat en draadlose bediening van radiatoren – Smarthomes & Honeywell

De systemen van Smarthomes en Honeywell bieden u de mogelijkheid om uw thermostaat draadloos te bedienen en gelijktijdig draadloos radiatoren in kamers afzonderlijk van elkaar in te stellen. Niet alleen kunt u hierdoor extra comfort realiseren, u kunt ook nog eens fors besparen op uw energierekening.

Bekijk de video van Honeywell aan de rechterzijde…

Vanaf 299 Euro

Vraag advies of offerte
Draadloze thermostaat – via smartphone bedienbaar (o.a. Nest, Toon, Anna, Nefit Easy)

Er zijn diverse mooi vormgegeven thermostaten op de markt die via de smartphone bedienbaar zijn. Naar onze mening (en die van de consumentenbond / zie film) bieden deze slechts een beperkt stukje comfort en duurzaamheid. Onze voorkeur zou uitgaan naar een systeem van bijvoorbeeld Honeywell of Smarthomes waarmee u de verwarming in afzonderlijke ruimten kunt bedienen zoals hieronder weergegeven.

Bekijk ook de videoreview van de consumentenbond aan de rechterzijde

Vanaf 220 Euro (Nest)

Vraag advies of offerte
Energiemeting gas & electriciteit (gehele woning) – gratis met slimme meterĀ 

Er zijn diverse websites waar u gratis inzicht kunt krijgen in uw dagelijks energieverbruik. Voorwaarde is veelal wel dat u een slimme meter heeft (o.a. slimmemeterportal.nl). In combinatie met ons veiligheidspakket of verlichtingspakket leveren wij u dit inzicht gratis via 1 dezelfde App. U krijgt dan overzichtelijk inzicht in uw energieverbruik (gas & electriticiteit).

Vanaf 0 Euro

Vraag advies of offerte
Electriciteitsmeter (1 apparaat) – Cresta

De electriciteitsmeter van Cresta geeft eenvoudig en snel het verbruik en de kosten weer van apparaten. Het is daarmee een effectief instrument om uw energieslurpers te ontdekken. Het product is eenvoudig te installeren en goed geprijsd.

Vanaf 13 Euro

Vraag advies of offerte