Huisautomatisering (domotica): extra gemak en  comfort

Verlichting wat automatisch uit- of aangaat bij vertrek, met 1 knop alle lichten uit als u gaat slapen, gordijnen die automatisch dicht gaan als de zon ondergaat en deuren die automatisch open gaan op het moment dat u iets overkomt. Huisautomatisering ofwel domotica kunnen u daarbij helpen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Domotica, huisautomatisering, draadloos bedienbare verlichting, verlichtingsplannen, verlichtingsscenario's
Bekijk onze verlichtingspakketten

Draadloos bedienbare verlichting

Onze huisautomatiseringsproducten stellen u in staat de sfeer in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer met 1 druk op de knop (of via smartphone) te veranderen. Overdag of als u ’s avonds naar bed gaat en u in één keer alle lichten wilt uitdoen.

U kunt de aansturing van de verlichting ook koppelen aan situaties die zich in de woning voordoen. Te denken valt aan verlichting dat uit gaat als de zon op komt of verlichting dat aangaat bij een ongeval. Simpelweg het licht laten aangaan als u toilet of badkamer betreedt kan natuurlijk ook

Vraag advies of offerte

Draadloos bedienbare gordijnen, rolluiken & zonwering

Onze producten helpen u uw gordijnen, rolluiken en zonwering op het door u gewenste moment te bedienen. Actief via een afstandbediening of smartphone of reactie als reactie op een gebeurtenis binnen of buiten de woning.

Vanaf 70 Euro (in combinatie met de centrale uit het verlichtingspakket of veiligheidspakket)

Vraag advies of offerte
Domotica, huisautomatisering, draadloos bedienbare radiatoren, draadloze thermostaat
Bekijk onze mogelijkheden

Draadloos alarmsysteem: tijdig zelf gealarmeerd

Simpel met de smartphone uw eigen alarmsysteem aan en uitzetten. Al met één bewegingsmelder en deursensor zorgt u ervoor dat de meeste kritieke plek (veelal de achterdeur) en ruimte (de woonkamer) zijn beveiligd. U wordt gewaarschuwd als de deur geopend wordt of iemand de betreffende kamer binnenloopt. Door uw systeem uit te breiden met een sirene kunt u ongewenste bezoekers wegjagen. Door extra sensoren en melders te plaatsen kunt u ook andere ruimten en deuren of ramen beveiligen.

Met uw eigen alarmsysteem wordt u tijdig zelf gealarmeerd en kunt u voorkomen dat inbrekers verder uw huis betreden.

Vraag advies of offerte
Goedkope domotica, deursensoren, verlichtingsensoren, raamsensoren, life style monitoring, huisautomatisering, draadloze huisautomatisering, huisautomatisering draadloos, domotica voor thuis, draadloze gordijnen, draadloze rolluiken.

Draadloos bedienen van deursloten met de smartphone 

Simpel met de smartphone uw (voor-)deur bedienen. Niet goedkoop, maar wel handig als u minder goed ter been bent of u regelmatig te laat bent bij de voordeur. In combinatie met de smartphone bedienbare deurspion kunt u zonder op te hoeven staan bezoekers bekijken en binnenlaten. Ook is het slot in te stellen met diverse scenario’s voor buren, familie of anderen.

Vanaf 180 Euro

Vraag advies of offerte