Overige comfortproducten: gemak dient de mens

Hieronder treft u een selectie van comfortproducten aan waarvan wij vinden dat deze een bijdrage kunnen leveren aan het comfort en gemak in uw huis maar die niet direct vallen binnen een van de andere categorieen. Daarbij staan er ook producten tussen die in combinatie met het verlichtings- of veiligheidpakket kunnen worden gebruikt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Tussenstekkers met afstandbediening – Elro (of andere merken)

Een simpele en goedkope om eenvoudig lichten in 1 ruimte in 1 keer aan of uit te zetten worden (onder andere) geboden door Elro. Via een eigen afstandbediening (niet Smartphone) kunt u maximaal 3 (staande) lampen of apparaten aan of uit schakelen.

Vanaf 17 Euro

Plakschakelaar op batterijen – klik aan klik uit

De plakschakelaar van klik aan klik uit stelt u in staat om uw lichtschakelaar op iedere plaats te zetten waar u dat wenst. U bepaalt zelf de plaats en de hoogte. De plakschakelaar moet wel gebruikt worden in combinatie met een schakelaar of fitting van Klik aan Klik uit.

Vanaf 35 Euro (plakschakelaar + fitting)

Drempelhulp voor gemakkelijke entree in woning of kamer

Eenvoudig een kamer, schuur of huis binnengaan door het toepassen van een modulair drempelsysteem. Op verschillende hoogte in te stellen en  voor ieder type toegang toepasbaar. Met antislip profiel. Te gebruiken voor bijvoorbeeld fietsen, grasmaaier en scootmobiel.

Vanaf 20 Euro