Onze garantie: samen komen wij tot een oplossing voor u

Wij leveren alleen producten die zich hebben bewezen en die uitgebreid zijn getest. Wij selecteren leveranciers die service gericht werken en problemen adequaat voor u en ons oplossen. Desondanks kunnen wij niet altijd voorkomen dat een product een mankement vertoont. Wij betreuren dat en proberen in een dergelijke situatie zo goed mogelijk met u tot een oplossing te komen.

Standaard hanteren wij de wettelijke garantievoorwaarden. Mocht een producent in het voordeel van de consument langere garantietermijnen hanteren dan nemen wij die over. Wij hebben dit vastgelegd in onze algemene voorwaarden.

Omdat de wettelijke voorwaarden goed verwoord worden op de website van de consuwijzer hebben wij deze voor u hieronder overgenomen.

Garantie, advies, installatie, doe 't zelf, advisering, huisautomatisering, domotica, trapliften, badkamerverbouwing, badkameraanpassingen, senioren badkamer, deurspionnen, camerabewaking, draadloze verlichting, sloten, toegangsbeveiliging, deurcamera, draadloze gordijnbediening

U hebt recht op een goed product. In de wet staat dat een product deugdelijk moet zijn. U moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. (lees verder op de website van consuwijzer)

ConsuWijzer is het informatieloket van de overheid voor consumenten. Achter het loket zit de ACM, wat staat voor Autoriteit Consument & Markt.