Ihealth producten: draadloos gemak voor een goede conditie

De Ihealth producten helpen u uw conditie te meten zodat u uw gezondheid op peil kunt houden. De producten van Ihealth koppelen direct met een smartphone en uw conditie wordt via een APP voor u opgeslagen en beschikbaar gesteld.

Hieronder een overzicht van de verschillende producten. Trizet adviseert u graag over de mogelijkheden.


Ihealth bloeddruk meter – eenvoudig draadloos bloeddruk meten en via de smartphone bijhouden

De draadloze bloeddruk meter kunt u gemakkelijk uw eigen bloeddruk meten: altijd en overal. Ook handig om mee te nemen op vakantie. Naast uw bloeddruk kunt u in de Ihealth APP (via IOS en Android beschikbaar) tevens uw hartslag, polsslag en de duur van de meting opnemen en opslaan.

De bloeddrukmeter meet de diastolische bloeddruk, de systolische bloeddruk en de gemiddelde bloeddruk. De meter wordt op de bovenarm vastgezet waarna meting kan plaatsvinden.

Nu € 99,95


Ihealth draadloze weegschaal – eenvoudig draadloos gewicht en BMI meten

Met de draadloze weegschaal kunt u eenvoudig uw eigen gewicht meten: altijd en overal. Via de gratis Ihealth APP, beschikbaar via IOS en Android, wordt uw meting opgeslagen en kunt u het verloop volgen en waar nodig tijdig actie ondernemen. Ook berekent de weegschaal automatisch uw BMI.

De weegschaal heeft een maximaal gewicht van 180 kg.

Nu € 79,95


Ihealth draadloze glucose meter – eenvoudig draadloos uw bloedsuiker meten

De draadloze glucose meter van Ihealth kunt u eenvoudig uw eigen glucose niveau meten: altijd en overal. De meter wordt geleverd inclusief travel case, handig om mee te nemen op vakantie. Via de gratis Ihealth APP, beschikbaar via IOS en Android, worden uw bloedsuikerwaarden opgeslagen en kunt u het verloop volgen en waar nodig tijdig actie ondernemen. 

Met de prikpen neemt u bloed af op uw vinger. U kunt zelf de gewenste prikdiepte instellen.

Nu € 69,95

Gratis advies of info

Over Ihealth

Ihealth beschikt over een scala aan producten die u kunnen helpen om u conditie en gezondheid te meten. De weegschaal, de bloeddrukmeter en de glucosemeter zijn enkele van de producten die zij op de markt heeft gezet. De producten zijn onderscheidend in vormgeving.

De producten werken draadloos (via Bluetooth) en koppelen gegevens eenvoudig via de smartphone met bijbehorende app terug aan de gebruiker. Zo kunt u over een langere periode de ontwikkeling van uw gezondheid en conditie monitoren. Zeker mensen die willen of moeten werken aan hun gezondheid en conditie een must om te hebben.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een goede conditie en gezondheid langer leven en zich gelukkiger voelen.  De producten van Ihealth helpen haar gebruikers daarbij. Ook als u gezond bent kunnen de producten helpen om gezond te blijven.