Stichting Trizet: wij zijn er voor u

Onze doelstelling

Stichting Trizet heeft tot doel mensen te helpen om de eigen leef- en woonomgeving veiliger en comfortabeler te maken. Voor nu en later. Door ons wordt dit ook wel getypeerd als het realiseren van een levensloop bestendige woonomgeving.

Wij willen onze klanten een compleet beeld geven van de mogelijkheden op dit gebied passend bij de huidige behoefte en het beschikbare budget. Stichting Trizet levert producten en diensten in de Benelux.

Wij kiezen waar mogelijk voor oplossingen die in een later stadium kunnen worden aangevuld met producten en diensten als er een zorgvraag ontstaat. Op verzoek kunnen wij het gehele traject om de woning aan te passen op ons nemen om de klant daarmee geheel te ontzorgen. Het is voor klanten echter ook mogelijk om zelf een deel van de werkzaamheden uit te voeren.

Onderscheidend door:

  • Merkonafhankelijk advies waardoor wij altijd een oplossing kunnen bieden die past bij uw vraag en budget.
  • Wij leveren oplossingen welke binnen 1 dag te realiseren zijn. De impact op uw dagelijks leven is zodoende beperkt.
  • Onze dienstverlening is flexibel inzetbaar. Wij kunnen u volledig ontzorgen, maar helpen u ook graag als adviseur of leverancier van producten waarbij u zelf de regie in handen houdt.
  • Omdat wij waar mogelijk met draadloze oplossingen werken zijn onze oplossing bij een verhuizing mee te nemen naar uw volgende huis.

Oftewel onze oplossingen zijn bij de tijd en waar mogelijk en gewenst draadloos en te beheren met een tablet of smartphone. Ook over 10 jaar beschikt u nog over een moderne oplossing.

Nieuws

Stichting Trizet op senioreninformatie in Bladel

Op vrijdag 12 juni stond Stichting Trizet vertegenwoordigd op de informatiemarkt voor senioren in de gemeente Bladel. Daar konden inwoners van Bladel en omgeving terecht voor hun vragen over onze producten en diensten. De markt werd gehouden van 16.00 tot 20.00 in Cultureel Centrum Den Herd.

Stichting Trizet neemt deel aan seniorenmarkt in gemeente Wageningen

Op donderdag 28 mei heeft Stichting Trizet in Wageningen deelgenomen aan de informatiemarkt voor senioren in Wageningen. Op deze door de gemeente Wageningen georganiseerde markt konden senioren uit de gemeente kennis maken met de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te wonen als ook de woning duurzaam en energiebewust in te richten.

Informatiemarkt Wageningen - Stichting Trizet

Stichting Trizet vertegenwoordigt op informatiemarkt in gemeentehuis Veenendaal

Op vrijdag 11 april konden geïnteresseerde senioren en ouderen in het gemeentehuis van Veenendaal kennis maken met diverse organisaties die ondersteuning kunnen bieden bij het langer zelfstandig thuis wonen. Stichting Trizet was een van de partijen die deel nam aan deze middag.

Informatiemarkt Veenendaal - Stichting Trizet